Uvildig rådgivning inden for motorer / frekvensomformere / softstartere

Optimering af eksisterende maskiner og anlæg

Optimering af maskiner i anlæg hvor en frekvensomformer eller softstarter vil kunne indgå som berigende del af processen.

Sparring med maskinbygger

Der ikke har erfaring med frekvensomformer eller softstarter og ønsker sparring og dialog til styringsteknisk-udvikling.

Motor/frekvensomformer/softstarter support til elektrikere

Mangler I erfaring på motorer / frekvensomformer / softstarter, enten akut eller generel basisviden, så løser vi opgaven sammen og/eller afholder et lille kursus for medarbejderne på jeres adresse.

Regulering tryk/flow (PID)

Reguleringsopgaver (EL) inden for flow/tryk (PID), hvad skal man bruge og hvordan?

Analysering af akut opstået elteknisk problem

Nikatech kører over hele landet og kan assistere i Sverige og Norge hvis det kræves. Ved akut opstået problemstilling øst for storebælt hos en evt. slutkunde, kan Nikatech analysere og forsøge afhjælpe problemet, hvis I er forhindret. Det kan være en økonomisk fordel at bruge Nikatech, hvis man skal starte bilen vest for Lillebælt og tilse en kunde i f.eks. Hillerød.

Mange forskellige frekvensomformere og softstartere

Der er i gennem mange år kommet flere og flere motorstyringer på markedet, med hver deres programmeringsmåde og protokol. Med de mange importerede maskiner og distributører der importerer motorstyringer fra fjerne egne, er det nemt at komme på glatis når en kunde ønsker ændringer i opsætningen eller den tripper på en “underlig” fejl. Her er det at Nikatech kan assistere.