Firmaprofil

 

Nikatech er grundlagt i 2000 og blev i 2021 til Nikatech Automation ApS. Med solid erfaring i salg og rådgivning indenfor automation og styringsteknik, opleves Nikatech Automation ApS som en engageret og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Dette sikres ved en vedvarende indsats indenfor know-how og opdatering på komponenter og regler i styringsteknik. Al salg, rådgivning og formidling foregår i overens- stemmelse med de til enhver tid gældende regler og etik indenfor miljø, sikkerhed og energioptimering.

 

Fra 1. maj 2015 har LS Electric (Tidl. LS Industrial Systems) været samarbejdspartner med Nikatech i Danmark inden for deres MDA (Motion, Drive og Automation) program. Produktprogrammet i Danmark inkludere hele programmet hos LS Electric, både på support og salgssiden.
Nikatech Automation ApS leverer, sammen med et professionelt leverandørnetværk, produkter og løsninger til fabrik og maskinbygger baseret på mange års erfaring inden for automation.

Nikatech Automation ApS tilbyder telefonisk døgnsupport og på produkter købt gennem firmaet er dette vederlagsfrit, gældende hele produktets levetid!

Vision

Nikatech Automation ApS skal opleves som en engageret og kvalitetsbevist samarbejdspartner. Dette sikres ved en vedvarende indsats indenfor know-how og opdatering på komponenter og regler i styringsteknik.

Al salg, rådgivning og formidling foregår i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler og etik indenfor miljø, sikkerhed og energioptimering.

Ambitionen er at udbrede kendskabet til styringsteknik og energioptimering på en lærerig og innovativ måde.

Nikatech Automation ApS

Møllehaven 12A
4040 Jyllinge
Telefon +45 70 60 52 99
kontakt@nikatech.dk

CVR nr. 42 34 73 96