Firmaprofil

Nikatech er grundlagt af Lars Kronholm Andersen i 2000, i starten med fokus på opbygning af styretavler og PLC-programmering, men senere produktorienteret salg af styringer til industri og landbrug.

Nikatech har opbygget know-how og erfaring, som nu bruges til salg og rådgivning gennem “nede på jorden” dialog og løsninger, der stemmer overens med kundens ambitioner og økonomiske rammer.

Fra 1. maj 2015 har LS Industrial Systems (LSIS) været samarbejdspartner med Nikatech i Danmark inden for deres MDA (Motion, Drive og Automation) program. Produktprogrammet i Danmark inkludere hele LSIS program, både på support og salgssiden.
Nikatech leverer, sammen med et professionelt leverandørnetværk, produkter og løsninger til fabrik og maskinbygger baseret på mange års erfaring inden for automation.

Nikatech tilbyder telefonisk døgnsupport og på produkter købt gennem Nikatech er dette vederlagsfrit, gældende hele produktets levetid!

Vision

Nikatech skal opleves som en engageret og kvalitetsbevist samarbejdspartner. Dette sikres ved en vedvarende indsats indenfor know-how og opdatering på komponenter og regler i styringsteknik.

Al salg, rådgivning og formidling foregår i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler og etik indenfor miljø, sikkerhed og energioptimering.

Ambitionen er at udbrede kendskabet til styringsteknik og energioptimering på en lærerig og innovativ måde.

Nikatech

Fiskergårdsvej 18, Gundsømagle
4000 Roskilde
Telefon +45 20 45 99 33
kontakt@nikatech.dk

CVR nr. 25 45 18 80