FPZ Sidekanalblæser / ringkammerblæser

En sidekanalblæser (også kaldet ringkammerblæser) er en enhed, der er i stand til at generere højt trykforøgning til emnet der behandles. Blæserne består af et skovlhjul og et hus, hvori en perifer toroideformet kanal er udformet. Under brug arbejder skovlhjulet uden kontakt med de omgivende dele, hvilket eliminerer alle smøringsrelaterede problemer og / eller slid.

FPZ sidekanalblæsere er anvendelige til forskellige anvendelsesområder og er designet til at opfylde ethvert behov for håndtering af luft og gasser i vacuum og kompression.
Ud over standard blæsere med direkte montering (MOR), fremstiller FPZ blæsere med specielle konfigurationer som lodret (GVR) eller vandret (GOR) kobling og/eller med dobbelt mekanisk tætning,
FPZ tilbyder løsninger som sikre bedre ydelse, effektivitet og pålidelighed. Dette er det bedste du kan få for at opnå betydelig energibesparelser. Gennem de sidste årtier har der været fokus på energibesparelse i AC-motor segmentet og FPZ er med i forreste række og tilbyder nu IE2 motorer (fra 0.37kW) og IE3 (Premium Efficiency) specielt for produkter der leveres til Canada og US (CURus mærket).
Til installation i eksplosionsfarlig zone, tilbyder FPZ, ATEX godkendte sidekanalblæsere.

Desuden er alle FPZ sidekanalblæsere tilgængelige med imprægneringer, forsegling, anodisering med bolte og skruer i rustfrit stål og specielle beskyttelser til aggressive gasser.

FPZ er beliggende i Italien og isoleret set inden for sidekanalblæser-fremstilling den største fabrik i verden. FPZ har 10 filialer og er repræsenteret i over 70 lande verden over.

Strategien hos FPZ er kundeservice og kundetilpassede produkter, og målet er at udvikle og garantere teknisk avancerede maskiner ved at tilføje lean fremstillingsmetode som sikrer fejlfrie kvalitetsprodukter og punktlig service. Og netop derfor yder FPZ 36 måneders garanti på samtlige produkter.

Læs mere på effepizeta.com

Sidekanalblæser type MS
Enkelt skovlhjul
Enkelt trin

SIdekanalblæser type MS

Sidekanalblæser type MD
Enkelt skovlhjul
Dobbelt trin

Sidekanalblæser type MD

Sidekanalblæser type TS
Dobbelt skovlhjul
Enkelt trin

Sidekanalblæser type TS

Sidekanalblæser type TD
Dobbelt skovlhjul
Dobbelt trin

Sidekanalblæser type TD