En komplet serierække fra New Zealandske AuCom

Hvad enten du har brug for en komplet motorstyring eller en simpel softstarter, har AuCom et produkt der passer. Vi opfylder dine krav til egenskaber og funktioner. Nikatech og AuCom samlet erfaring i en lang række applikationer plus deres ekspertise inden for motorstyring vil føre til din ideelle AuCom-løsning.

Hvilken model har du brug for ?

CSXi kompakt lavspænding softstarter

CSXi kompakte softstarter er en omfattende motorstart- og beskyttelsesløsning. Disse kompakte, pålidelige softstartere giver den nyeste teknologi til konstant strømstart og robust TVR-softstop for at reducere elektrisk og mekanisk belastning på din motor.

CSXi indeholder også vigtige motorbeskyttelsesfunktioner for at beskytte din motor under drift. CSXi softstarterens lille størrelse og integrerede bypass-relæer gør installationen let og gør det muligt for softstarteren at passe i kompakte skabe med begrænset ventilation. Manuel justering forenkler konfigurationen, og options som remote display og kommunikationsmoduler muliggør problemfri integration i almindelige styrekredsløb.

Læs mere

EMX4 lavspænding softstarter

EMX4i Softstarter sætter nye standarder for softstart-teknologi. Ikke kun er EMX4i mindre, mere kraftfuld og fyldt med nye kontrol- og beskyttelsesfunktioner, den introducerer også “gamechanging” Smart Card-funktion. Montering af et smartkort i EMX4i omdanner den fra supersmart motor controller til komplet systemcontroller. Dette er virkelig en softstarter for fremtiden

Læs mere

EMX4e Softstarter er den billigere lillebror med færre funktioner, men god til de fleste opgaver.

Læs mere